Coaching voor volwassenen

Coaching is het begeleiden van mensen in hun ontwikkeling en bij veranderingen. Ik ben geen adviseur, maar ik help jou de antwoorden te vinden die je in je meedraagt. Door vragen te stellen, te spiegelen,  te motiveren en waar nodig te confronteren kom jij tot nieuwe inzichten en ideeën waar je mee verder kan.

Wie kunnen er bij mij terecht?

Herken jij jezelf in een van de onderstaande vragen of situaties? Dan ben je bij mij op de goede plek voor coaching. Ik help jou:

  • Bij kruispunt-keuzes of existentiële levensvragen. Wat wil ik? Waar word ik gelukkig van? Waar sta ik voor? Dat kan betrekking hebben op je werk, maar ook op je privé leven. 
  • Bij vragen over work-life balance: Hoe combineer ik werk en gezin? Hoe zorg ik goed voor mezelf? Of hoe je de verschillende 'rollen' die je hebt als partner, werknemer, ouder, kind, broer/zus, vriend(in) in balans houdt.
  • Als jouw balans even zoek is: bijvoorbeeld bij (dreigende) burn-out.
  • Bij opvoedvragen: hoe word ik de beste ouder voor mijn kind?

Jouw vraag & mijn coaching

Wil je weten of ik je kan helpen? Neem vrijblijvend contact met me op!

Wat kost het?

Voor goede coaching is het belangrijk dat je je bij mij op je gemak voelt. Daarom is het intakegesprek altijd gratis en vrijblijvend. In het intakegesprek bespreken we de coachvraag en wat je doel is. Ik maak daarna een inschatting van het aantal benodigde gesprekken.  En jij bepaalt of je verder wil met een coachtraject.

Los Gesprek:
1 uur - €80

Traject A: 
3 gesprekken - €225

Traject B: 
5 gesprekken - €370

Traject C: 
7 gesprekken - €500

Een coachgesprek duurt een uur. Ik bereid het gesprek natuurlijk voor én maak na afloop een kort verslag. Zodat losse gesprekken een coachtraject worden en je er meer uit kan halen. Die voorbereidings- en afrondende tijd zit bij de prijs inbegrepen. 
Kies je voor een coachtraject, dan kan je altijd upgraden naar een langer traject. Je betaalt dan het verschil tussen de trajectprijzen bij. Alle prijzen zijn voor particuliere cliënten inclusief BTW. Mijn coaching wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Registraties en certificaten