Kindercoaching Heemskerk

Kindercoaching is het kind helpen zijn eigen weg (terug) te vinden. Als hij of zij even vastloopt en het niet meer lukt. Een kind weet namelijk heel goed wat 'ie wil en nodig heeft. Hoe dat duidelijk te maken en hoe dat te vragen, dat gaat soms op een andere manier dan wat volwassenen gewend zijn. Ik help die vertaalslag te maken, zodat je kind weer lekker(der) in zijn vel komt te zitten en er meer rust komt in de (thuis)situatie

Wie kunnen er bij mij terecht?

Kinderen die niet lekker in hun vel zitten, of last hebben van spanning thuis/op school. Alle kinderen die BLIJ willen zijn!

Als volwassene ervaar je bijvoorbeeld (plotseling) onhandelbaar, ongehoorzaam of brutaal gedrag van je kind. Pesten of gepest worden, hulpeloos of kinderlijk gedrag, zeuren, liegen, boosheid, huilen, slecht slapen, bedplassen, etc. En weet je vaak niet (goed) hoe daarmee om te gaan.

Hoe werk ik?

Ik werk aan de hand van de KLUP methode: Kinderen Leren Uitermate-goed Pleziermaken!

Kinderen kunnen lid worden van KLUP en kunnen bij mij terecht met hun wensen:

  • Meer lol en zelfvertrouwen willen hebben
  • Vrolijker worden
  • Veel beter kunnen verdragen van stress, afwijzing en nare gevoelens 
  • Het maken en houden van vriendschappen
  • Durf en moed ontwikkelen


Het kind is mijn klant. Het gaat erom dat hij/zij weer lekker(der) in zijn vel komt te zitten. Maar ook jullie als ouders/opvoeders krijgen een plek in de coaching. Jullie zien je kind immers dagelijks. Eerst is er een oudergesprek met de ouders n.a.v. een kort vragenlijstje over het probleem of wensen van jullie kind. Daarna komt je kind (3 tot 5 keer) op KLUP. Jullie kind en ik praten en spelen met elkaar, zodat hij/zij zich spelenderwijs gelukkiger voelt en met (op hem of haar afgestemde) tips weer verder kan. 

Hetzelfde soort gedrag bij kinderen kan een heel andere oorzaak hebben. En andersom: dezelfde soort oorzaak kan heel ander gedrag of klachten geven. Daarom is kindercoaching maatwerk. Elk kind is anders, elk traject is anders. 

Wat kost kindercoaching?

Voor goede coaching is het belangrijk dat zowel ouder als kind zich bij mij op hun gemak voelen. Daarom is het intakegesprek altijd gratis en vrijblijvend. In het intakegesprek bespreken we de coachvraag en wat het doel is. Ik maak een inschatting van het aantal benodigde gesprekken. Jullie bepalen of je verder wil met een coachtraject. Een coachgesprek duurt een uur en kost €60. Ook is het mogelijk om meerdere gesprekken in één keer tegen een voordeliger tarief aan te schaffen.

Ik heb een aantal plekken beschikbaar tegen 50% gereduceerd tarief! Daar staat tegenover dat ik jullie traject opneem en gebruik als praktijkopdracht voor mijn specialisatie tot Integratief KinderCoach.

Kindercoach Heemskerk

Ik heb mijn kindercoach praktijk in Heemskerk en daarmee ook goed bereikbaar voor mensen woonachtig in de IJmond, Kennemerland, Alkmaar of de Zaanstreek.

Registraties en certificaten

Aangesloten bij NOBCO

FloorPlay basis badge

Aangesloten bij Coachfinder